Utbildning 1

Den som vet mest vinner.

Kunskap väger tungt idag. Att du och dina medarbetare har rätt kompetens och är uppdaterade på dagens teknik och lösningar är en förutsättning för att du skall vara konkurrenskraftig på marknaden. Vi har mångårig erfarenhet inom utbildningssegmentet när det gäller ingenjörsutbildningar för kraftförsörjning. Vår erfarenhet omfattar både upprättande av utbildningsmaterial samt pedagogik och föreläsningsteknik.

Vi täcker all kompetens du behöver för att utföra elingenjörsarbete på Trafikverkets järnvägsanläggningar. Är ni i behov att kompetensutveckla personalen för att utföra uppdrag inom järnvägssektorn eller ni har nybakade ingenjörer som behöver påbyggnad är vi ditt stöd.

Vi anordnar också utbildning inriktat mot distribution och industri. Allt från inmatning från transmissionsnätet ner till inkommande lågspänningsbrytare. Vi hjälper er att vidareutbilda din personal så att ni kan ta mer avancerade uppdrag inom kraftförsörjning.

Vi kan också anordna skräddarsydd utbildning för just dina behov inom hela elkraftsområdet till mycket konkurrenskraftiga priser. Utbildningen kan ske hos er i era lokaler. Ta gärna kontakt med oss för en förutsättningslös diskussion om kompetensutveckling för dig och dina medarbetare.

Våra kurser

JÄRNVÄGENS KRAFTFÖRSÖRJNINGSANLÄGGNINGAR

Denna utbildning är en utmärkt introduktion till nyare ingenjörer men även för erfarna medarbetare som vill höja sin kompetens inom järnvägens kraftförsörjningssystem på högspänningssidan.

Läs mer

KRAFTANLÄGGNINGAR FÖR DISTRIBUTION OCH INDUSTRI

I denna utbildning går vi igenom olika systemlösningar för distribution och industri. Deltagarna får också beräkna kortslutningseffekter och förstå inställningar av skydd för att uppnå selektivitet i anläggningen.

Läs mer

ANPASSAD UTBILDNING

Vi kan tillsammans sätta ihop en fortbildning som skräddarsys för Ert ändamål. Hör av er till oss för en förutsättningslöst möte angående Ert kompetensbehov.

Läs mer